Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie

Klim Carlsbad Motorsykkel Jakke S

Laminert Gore-Tex, Lett Adventure Serie

Varenr: 6029-002-120-660
Send meg mail når varen er på lager
Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
9 200,-

Bestillingsvare, ca 25 dager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Klim Carlsbad Jakke

 

En lett adventure serie Lett Adventure Serie

Klim Carlsbad er enda en populær serie fra den amerikanske produsenten. Jakken består av en serie av jakke og bukse, og har fokus på en adventure serie som er lettere enn den også kjente Badlands serien. Dette gjør at Klim komplimenterer rangen sin i adventure segmentet. Klim Carlsbad har et laminert 2-lags Gore-Tex membran, noe som sørger for en vanntett jakke, samtidig som vannet preller av uten å øke vekten på jakken. Denne Carlsbad-jakken er et redesign av en tidligere Carlsbad serie, og har blitt utbedret for å fortsette å konkurrere i kategorien for det tøffest og mest slitesterke adventure utstyret.

PS: Klim Carlsbad Jakken har en kompatibel bukse. Vi i Alf Graarud Motor anbefaler å kjøpe jakke og bukse for å gi best utbytte av jakken/buksen.

Klim Carlsbad er en behagelig og lett adventure serie. Blant annet har de gått ned fra 3-lags til 2-lags Gore-Tex. Selv om de har gjort dette vil si at jakken er fortsatt i det absolutt øverste sikte av vanntetthet i motorsykkel utstyrs verdenen. Fordelen med å gjøre den lettere enn Badlands serien er at for de som kjører aktivt vil få det lettere i opereringen av sykkelen. Dette gjør de også med store og mange luftelommer/luker, slik at under varme dager og aktiv kjøring enkelt kan lufte og kjøle ned deg som fører.

Innenfor passform er Carlsbad-serien normal i størrelsen. Her anbefaler vi å bruke størrelse guiden for å hjelpe deg med å velge riktig størrelse. Det er også er en rekke justeringsmuligheter i Carlsbad-serien som vil bidra til økt passform opp mot hvordan bruksområdet er. Eventuelt er det å ta turen innom butikken vår i Sarpsborg for å prøve Klim.

Klim Carlsbad-jakken sine nøkkelfunksjoner:

 

 • 2-Lags Gore-Tex membran – Laminert.
 • 630D CORDURA® på skuldre og albuer.
 • FPL400 Hoved Chassis – Samme som Klim Badlands.
 • 3M™ SCOTCHLITE™ refleks materiale.
 • Dobbelt glidelås-hode i front.
 • YKK® Glidelåser
 • CE AA Godkjent.
 • D3O® CE LEVEL 2 Albue og skulder beskyttelse.
 • D3O® CE LEVEL 2 Ryggbeskyttelse.
 • Utagbare beskyttelse innlegg.
 • Kompatibel med nyrebelte – Må kjøpes separat.
 • KLIMATEK™ Mesh – i beskyttelse element lommene.
 • Luftelomme på underarmene.
 • 2 luftelommer på brystet.
 • 2 luftelommer på ryggen.
 • 8 ytterlommer.
 • 6 innerlommer.
 • 2 vannavisende cargo-lommer i front.
 • 1 Stor vanntett lomme i front.
 • Kompatibel med bukse – Feste mulighet ved hjelm av en glidelås.
 • Det følger ikke med innerfôr.

 

Informasjons video om Klim Carlsbad-serien:

 

D3O – Beskyttelse på høyt nivå.


D3O er det nok mange som kjenner til, det oransje beskyttelse innlegget. Dette er en teknologi som mange motorsykkel utstyrsprodusenter og andre som bruker i sine produkter. Styrken til dette materiale er at når det ikke blir utsatt for energi er det ekstremt komfortabelt opp mot mer tradisjonelle beskyttelse elementer. D3O er patentert støtdempende materiale som blir hardt når det blir utsatt for energi. Dette gjør at det har fått klassifiseringen CE Level 2 i motorsykkelutstyr.

 

Hva en laminert membran er:
Topp modellene innenfor touring og adventure segmentet til premium merker har som oftest laminert GORE-TEX®. I tillegg kommer også noen laminerte produkter hvor produsentene sine egne membraner blir brukt. Grunnen til bruken av forskjellige membraner er for å ha en større rekkevidde på sine produkter, forskjellen på GORE-TEX® og produsentene sine egne membraner er hovedsakelig hvor høy vannsøyle membranene tåler før vannet trenger gjennom. Spørsmålet som ofte stilles vedrørende dette er hva denne teknologien er, og hvilke fordeler dette gir opp mot den tradisjonelle bruken av membraner innenfor motorsykkel utstyr.

Dette er en teknologi hvor produsentene presser membranen mot ytterstoffet med varme slik at disse blir til ett. Den umiddelbare fordelen med dette er at membranen som holder deg tørr havner ytterst på plagget slik at vannet preller av i stedet for å mette ytterstoffet, slik det gjør på mer tradisjonelle plagg hvor membranen og ytterstoffet er to forskjellige lag. Dette gjør at vekten på plagget ikke øker som følge av at ytterstoffet blir mettet av vann, og du som bruker vil heller ikke bli nedkjølt som følge av at vann ligger i ytterstoffet. En annen fordel med laminert membran er når lufte lommene på plagget blir brukt, strømmer luften rett gjennom plagget og til deg. På produkter som ikke er laminerte vil luften som går gjennom ytterstoffet, måtte trenge seg gjennom membranen på innsiden også, noe som gjør at effektivitet på luftingen synker.


Hva Gore-tex er:
GORE-TEX® er det ypperste innenfor membraner når bruksområdet krever de beste egenskapene. For å tåle det Skandinaviske været med kraftig regn, vind og temperatursvingninger er GORE-TEX® membranen det som håndterer dette 100%. Grunnen til dette er kombinasjonen av å være vanntett, pustende, vindtett og slitesterkt. Totalen av dette gjør at produktene som innehar membranen blir svært allsidig med et bredt bruksområde. Slitestyrken og kvaliteten blir beskrevet best med at GORE-TEX® membranen har 5-års garanti*. Med en vannsøyle på 45,000mm har GORE-TEX® membranen det som trengs for å holde deg tørr når motorsykkelen og du kjører i over 100km/t i kraftig regnvær.

For oss motorsyklister er det hvor mye vann for eksempel jakken, buksen eller skoen tåler før vi som fører blir bløte avgjørende, for å definere dette brukes begrepet vannsøyle. Så hvordan defineres begrepet vannsøyle? Dette er hvor høyt trykk et stoff/membran tåler før vannet trenger gjennom. For å sette dette i perspektiv blir ofte membraner med vannsøyle på 3000mm til underkant av 10,000mm sett på som vannavisende. Ofte blir produkter med vannsøyle på 10,000mm definert som vanntett, dette er med på å skape misforståelser om vanntettheten til produkter. Det vi som motorsyklister må huske på er at vi beveger oss i større hastigheter, dette er med på at vanntrykket under regnvær forsterkes i forhold til om vi hadde stått rolig. For å tåle kraftig regn og høyt trykk anbefales det derfor å kjøpe produkter med vannsøyle på 20,000mm eller mer. Har vi som motorsyklist behov for å avlegge flere timer og mil i kraftig regn, vind og ulike temperaturer er produkter med over 40,000mm i vannsøyle riktig.

 

Produktinformasjon

Bruksområder Adventure
Dame/herre/barn Herre
Materiale
 • GoreTex
 • Laminert- Gore-Tex
 • Tekstil
Temperatur bruksområde Kalde dager
Vanntetthet Vannsøyle (45.000mm)


Les mer
Dokumenter