Klim Artemis Motorsykkel Damebukse S Laminert Gore-Tex - Adventure Klim Artemis Motorsykkel Damebukse S Laminert Gore-Tex - Adventure

Klim Artemis Motorsykkel Damebukse S

Laminert Gore-Tex - Adventure

Varenr: 3016-001-006-001
-+
Pris
7 500,-
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Klim Artemis er en spesialisert kjørebukse for damer. Denne har nå kommet i en helt ny redesignet utgave i 2022. Den nye modellen har kommet med samtlige forbedringer. Her har slitestyrke, mer funksjonabel lagring, bedre passform og fleksibilitet stått i fokus. Klim Artemis leverer veldig god passform og komfort med det nye designet. Dette er en helt vanntett gore-tex modell som er helt perfekt for hele sesongen, uavhengig av vær og vind. Det er integrert D30 hofte- og knebeskyttelse som er forsterket med Cordura paneler og geiteskinn.

 

Nøkkelfunksjoner ved Klim Artemis:

 • Gore-tex
 • Garantert vanntett
 • 630D Cordura paneler over knær
 • Geiteskinn på innsiden av knær for grep og beskyttelse
 • 3M Reflektive paneler for god synlighet
 • D30 Level 1 Kne- og hoftebeskyttelse
 • 4 Ventilasjonsluker
 • 2 Store cargo lommer
 • Justerbar rundt støvler, midje og knær.
 • Designet for kvinner av kvinner
 • CE-Godkjent AA

 

D3O – Beskyttelse på høyt nivå
D3O er det nok mange som kjenner til, det oransje beskyttelse innlegget. Dette er en teknologi som mange motorsykkel utstyrsprodusenter og andre som bruker i sine produkter. Styrken til dette materiale er at når det ikke blir utsatt for energi er det ekstremt komfortabelt opp mot mer tradisjonelle beskyttelse elementer. D3O er patentert støtdempende materiale som blir hardt når det blir utsatt for energi. Dette gjør at det har fått klassifiseringen CE Level 2 i motorsykkelutstyr.

 

Hva en laminert membran er:
Topp modellene innenfor touring og adventure segmentet til premium merker har som oftest laminert GORE-TEX®. I tillegg kommer også noen laminerte produkter hvor produsentene sine egne membraner blir brukt. Grunnen til bruken av forskjellige membraner er for å ha en større rekkevidde på sine produkter, forskjellen på GORE-TEX® og produsentene sine egne membraner er hovedsakelig hvor høy vannsøyle membranene tåler før vannet trenger gjennom. Spørsmålet som ofte stilles vedrørende dette er hva denne teknologien er, og hvilke fordeler dette gir opp mot den tradisjonelle bruken av membraner innenfor motorsykkel utstyr.

Dette er en teknologi hvor produsentene presser membranen mot ytterstoffet med varme slik at disse blir til ett. Den umiddelbare fordelen med dette er at membranen som holder deg tørr havner ytterst på plagget slik at vannet preller av i stedet for å mette ytterstoffet, slik det gjør på mer tradisjonelle plagg hvor membranen og ytterstoffet er to forskjellige lag. Dette gjør at vekten på plagget ikke øker som følge av at ytterstoffet blir mettet av vann, og du som bruker vil heller ikke bli nedkjølt som følge av at vann ligger i ytterstoffet. En annen fordel med laminert membran er når lufte lommene på plagget blir brukt, strømmer luften rett gjennom plagget og til deg. På produkter som ikke er laminerte vil luften som går gjennom ytterstoffet, måtte trenge seg gjennom membranen på innsiden også, noe som gjør at effektivitet på luftingen synker.


Hva Gore-tex er:
GORE-TEX® er det ypperste innenfor membraner når bruksområdet krever de beste egenskapene. For å tåle det Skandinaviske været med kraftig regn, vind og temperatursvingninger er GORE-TEX® membranen det som håndterer dette 100%. Grunnen til dette er kombinasjonen av å være vanntett, pustende, vindtett og slitesterkt. Totalen av dette gjør at produktene som innehar membranen blir svært allsidig med et bredt bruksområde. Slitestyrken og kvaliteten blir beskrevet best med at GORE-TEX® membranen har 5-års garanti*. Med en vannsøyle på 45,000mm har GORE-TEX® membranen det som trengs for å holde deg tørr når motorsykkelen og du kjører i over 100km/t i kraftig regnvær.

For oss motorsyklister er det hvor mye vann for eksempel jakken, buksen eller skoen tåler før vi som fører blir bløte avgjørende, for å definere dette brukes begrepet vannsøyle. Så hvordan defineres begrepet vannsøyle? Dette er hvor høyt trykk et stoff/membran tåler før vannet trenger gjennom. For å sette dette i perspektiv blir ofte membraner med vannsøyle på 3000mm til underkant av 10,000mm sett på som vannavisende. Ofte blir produkter med vannsøyle på 10,000mm definert som vanntett, dette er med på å skape misforståelser om vanntettheten til produkter. Det vi som motorsyklister må huske på er at vi beveger oss i større hastigheter, dette er med på at vanntrykket under regnvær forsterkes i forhold til om vi hadde stått rolig. For å tåle kraftig regn og høyt trykk anbefales det derfor å kjøpe produkter med vannsøyle på 20,000mm eller mer. Har vi som motorsyklist behov for å avlegge flere timer og mil i kraftig regn, vind og ulike temperaturer er produkter med over 40,000mm i vannsøyle riktig.

 

Les test av Artemis med Doreen Lampe.

Produktinformasjon

Bruksområder Adventure
Dame/herre/barn Dame
Materiale
 • GoreTex
 • Laminert- Gore-Tex
 • Tekstil
Segment Adventure
Vanntetthet Vannsøyle (45.000mm)


Les mer
Dokumenter