Yamaha R6 Race Nyhet!

Yamaha R6 Race

Nyhet!

Varenr: R6-RACE-2022

 60 dagers åpent kjøp

 Gratis størrelsesbytte

 Fri frakt over 1500,-

Pris
Bestilles ved ordre, ca 0 dager

OBS kun til banekjøring, ikke mulig å registrere!

Pris: 158 000,-

 

R6 RACE er utstyrt med et aggressivt stylet karosseri med det ikoniske M-formede luftinntaket foran. Inspirert av fabrikkens M1 MotoGP®-sykkel, gir dette karosseriet deg maksimal aerodynamisk effektivitet for raske rundetider – mens det kompakte Deltabox-chassiset, aluminiumstanken og den slanke bakrammen i magnesium gjør at du kan krype tett inntil sykkelen.

Tilgjengelig i fargen Tech Black er den lettede R6 RACE den perfekte sykkelen for alt fra trackdays-førere til konkurranseførere som jager sin første store seier. Med så mange WorldSSP-titler har den lette 599 cc rekkefireren bevist at den er raskest i klassen – og med Yamaha Chip Controlled-luftinntak (YCC-I) og Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) – samt slureclutch, 6-trinns tett girkasse og Quick Shift System (QSS) – gir den baneklare R6 RACE deg maksimal kontroll på alle baner.

 

Kast et blikk på 600 Supersportens enestående merittliste i WorldSSP og mange andre løpsserier over hele verden, og du skjønner at dette er den raskeste veien til pallen. Og for å gjøre det enda enklere for deg og teamet ditt å forberede dere til racingsesongen, leveres nå banesykkelen R6 RACE ferdig og klar for løp.

 

Farge Tech Black
Motortype 4-sylindret, firetakt, vannavkjølt, DOHC
Slagvolum  699cc
Maks effekt

 87,1kW (118,4hk) @ 14500rpm

Maks dreiemoment 61,7Nm @ 10500rpm
Setehøyde 850mm
Servicevekt  185 kg
Tankvolum 17L

Produktinformasjon

Segment Supersport


Les mer