780417

HJC Rpha 70 Motorsykkel Hjelm S

Matt Titanium - Sport Touring

Varenr: R70-M-T-S
Velg størrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
Pris
2 990,-Kampanjepris
4 399,-Førpris
2 på lager


HJC Rpha 70 -

Sport Touring

 

HJC Rpha 70 er en kompakt sport touring hjelm som henter flere av sine egenskaper fra racing hjelmene. Dette er en av de letteste og mest komfortable hjelmene på markedet med integrert sol-visir. Hjelmen er veldig støydempende og leveres med quick release kinnputer. Interiøret er brille tilpasset, uttagbart og vaskbart. Hjelmen leveres med Pinlock (Anti-dugg film som forhindrer all dugg på visiret).

 

Dette er hjelmen for deg som kjører mye gate, men som også ønsker sportslige egenskaper til banekjøring eller lignende. Dette er en av våre bestselgere og det av god grunn. Mye hjelm for pengene!

 

Rpha 70 leveres med blankt visir, for andre farger se her.

 

Rpha 70 leveres i glassfiber, men kan også fås i karbonfiber skall for enda bedre slitestyrke og lavere egenvekt. Solvisiret er behandlet med anti-dugg og er tilnærmet ripe-fritt. Her slipper du bruk av solbriller. Quick release kinnputene sørger for bedre sikkerhet for sjåfør om man skulle komme i en ulykke, dette gjør at medisinsk personell kan fjerne hjelmen med liten påkjenning på nakken. Interiøret er laget av et anti-bakterielt materiale og sørger for hurtig absorbering av fuktighet.

 

Dette er en hjelm som passer de fleste, eller kan tilpasses. Du kan få tak i tykkere/tynnere kinnputer og bytte senter pad.

 

Nøkkelfunksjoner HJC Rpha 70:

•Integrert og nedfellbart sol-visir, markedsledende lufting og komfort i toppklasse.

•Leveres med Quick Release kinnputer og god plass til kommunikasjon.

•Visir kan byttes uten verktøy

•Brilletilpasset

•Pinlock Anti-Fog medfølger

•Interiøret er uttagbart og vaskbart.

•Testet og utviklet i vindtunnel for å sikre best mulig aerodynamikk og lavt støynivå

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Herre
Materiale Glassfiber


Les mer