Gaerne Sg-J Støvler Barn 34 Hvit

Gaerne Sg-J Støvler Barn 34

Hvit

Varenr: 104216600434
Velg størrelse
Vis varianter som liste
Pris
2 499,-
2 på lager

Gaerne SG-J barnestøvel er en av de absolutt beste barnestøvlene på markedet! 


Nyutviklet junior støvel er nå enda mer stabil og med fire spenner som gir en tettere passform, og ennå bedre moblitet! Støvelen er laget av slitesterkt lær for best mulig komfort og beskyttelse, og mykt mikrofiber på fremsiden for å gi en behagelig passform. En ny og solid beskyttelsesplate til beskyttelse for leggen, og et sterkt beskyttende varmeskjold i lær. I tillegg har støvelen en slitesterk såle og mye ekstern beskyttelse.

 

Dette er vår absolutte kundefavoritt når junior selv får velge støvel basert etter både utseende, passform og beskyttelse!

 

De første Gaerne-støvlene ble skapt av italieneren Ernesto Gazzola tilbake i 1962. Han hadde en lidenskapelig og ukuelig tro på å lage skotøy av høyeste kvalitet basert på italienske håndverkstradisjoner. I dag produserer Gaerne et bredt spekter av støvler og skotøy innenfor segmentene Touring, Adventure, Racing, Cross og City.

 

Det er ikke mange bedrifter som Gaerne lenger. I århundrer har markedsplassene i Montebelluna, like nord for Venezia, bugnet av skotøy fra lokale skomakere. På disse blomstrende markedene var kvalitet, stil og ytelse en nødvendighet for å få solgt produktene sine. Slik er det også i dag.

 

Moderne, avanserte teknologier, kløktige skomakere, material-valg og tilbakemeldinger fra profesjonelle utøvere er viktige elementer som befester Gaerne sin posisjon som en ledende produsent av brukervennlige kvalitetsprodukter med stilig futuristisk design – og som er Made in Italy.

 

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Barn


Les mer