Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L Svart

Dainese Smart Jacket Dame Airbag Vest L

Svart

Varenr: 2D20024-620-L
Velg størrelse
S
L
Vis varianter som liste
-+
Pris
6 399,-
3 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

En jakke for alle og for all type bruk

Smart Jacket gir den ultimate frihetsfølelsen med beskyttelse. Den passer alle plagg, den kan bli brukt over eller under alle jakker, og er perfekt for alle motorsykler og alle sjåfører. Den kommer i to versjoner, en for menn og en for kvinner og hver type kommer i seks forskjellige størrelser. Erfar det høyeste nivået av sikkerhet for alle situasjoner på veien.

Ta den med hvor som helst, på hvilken som helst måte.

Du kan føle hvor praktisk Smart jakken er når du tar den på. Den gir den perfekte ventilasjonen for varmere dager og den avanserte teknologien tåler alt av regn eller andre værforhold. Når av motorsykkelen kan den enkelt bli brettet og lagt i en bag, toppboks eller en ryggsekk.

Beleligheten med en vest, intelligensen med Dainese utstyr.

Enkelheten av bruk er hva som gjør Smart Jakka så unik. Ta den på, og den vil umiddelbart være klar til å beskytte deg. Du vil være beskyttet for mer enn 26 timer uten å lade, takket være det store batteriet. Visst vesten er blitt utløst, er alt du trenger å gjøre er å ta den med til en forhandler, som vil bytte airbag enheten, en enkel service som ikke tar lang tid.

Sikker

MotoGP™ airbag teknologi,
i en jakke for alle.?

Smart Jacket inneholder den siste generasjonen av Dainese D-air teknologi, airbag som blir brukt i MotoGP, utviklet over 25 år på vei og bane. Den komplekse algorytmen forsikrer at den automatisk igjenkjenner farlige situasjoner og aktiverer umiddelbart, når den må. Den gir den beste beskyttelsen, i et enkelt å bruke og allsidig plagg.

Mer enn en ryggskinne, uten en ryggskinne.

Dainese D-air® airbag systemet beskytter rygg og vitale kroppsdeler med sitt skjold, den patenterte airbaggen med materiale som forsikrer en meget effektiv beskyttelse kapasitet uten nødvendigheten for et hardt skall. Mengden beskyttelse tilsvarer syv ryggskinner og den dekker en bredere overflate uten en eneste ryggskinne, uten restriksjonene. Sikkerheten med luft.

Et skjold for deg.

Hva som gjør Smart Jakka unik er sitt skjold, den patenterte airbaggen fra Dainese. Den spesielle strukturen og "microfilaments" garanterer passform, kontrollert utblåsning, gir samme nivå av beskyttelse over hver eneste centimeter av airbaggen. Smart Jacket er slitesterkt og Dainese D-air er den eneste sertifiserte motorsykkel airbag beskyttelse som ikke bruker et hardt skall beskyttelse på overkroppen.(EN 1621-4 Lev.2) eller rygg (EN 1621-4 CB Lev.1). Følelsen av å være beskyttet er den virkelige friheten.

SMART

Intelligent beskyttelse

Hjernen i Smart Jakka er kontrollenheten i Dainese D-air systemet, som uten kabel eller tilkobling, automatisk igjenkjenning av farlige situasjoner og umiddelbart aktiverer Skjoldet som beskytter deg. Alltid i det riktige øyeblikket, når det er nødvendig. En hjerne som tenker og handler for å forsikre den beste sikkerheten for deg.

Alltid klar over hva som skjer rundt deg.

Hjernen inne i Smart jakka føler og analyserer alt som foregår rundt deg. De syv sensorene overvåker og prosesserer data 1000 ganger per sekund. Den komplekse algorytmen aktiverer en airbag i tilfelle av "lowside", "highside", kollisjoner med objekt eller andre kjøretøy, påkjørsel bakfra. For første gang med et motorsykkel airbag system, aktiveres også i en kollisjon med et stillestående kjøretøy, som er vanlig ved stopp i kryss. Du konsentrerer på veien, Smart Jakken vil beskytte deg på veien.

Samler mye data for veldig effektiv beskyttelse.

Det intelligente bak Dainese D-air i Smart Jakken er et resultat av mye oppsamlet data i mer en 25 år med testing på vei og bane, av forskjellige type sjåfører- verden over. Denne mengden av informasjon har gjort det mulig å lage et airbag system med god ytelse og beskyttelse. Den er som en hjerne med tusenvis av erfaringer. Den vet alltid hva den skal gjøre, når den skal gjøre det.

 

THE SMART JACKET: WOMAN

ALPHA XS S M L XL XXL
EURO 40 42 44-46 48 50-52 54
USA-UK 2 4 6-8 10 12-14 16
HEIGHT 160-163 163-166 166-172 172-175 175-178 178-179
CHEST 76-80 80-84 84-92 92-96 96-104 104-108
WAIST 60-64 64-68 68-76 76-80 80-88 88-92

 

Produktinformasjon

Beskyttelse type Airbag


Les mer
Dokumenter