Cardo Packtalk Edge HONDA Enkeltsett - for 1 person

Cardo Packtalk Edge HONDA

Enkeltsett - for 1 person

Varenr: PT200030
Send meg mail når varen er på lager
Pris
4 699,-
Bestillingsvare, ca 2 dager

2022 nyheten Packtalk Edge fra Cardo er utviklet for å fortsette der den velkjente Packtalk Bold slapp. Med blandt annet slankere design, integrert antenne og ny look er Packtalk Edge en verdig arvtaker.
 

Cardo og JBL har samarbeidet om å lage nye 40mm høyttalere og nye lydprofiler som byr på meget god lydkvalitet.
 
Edge har blitt utstyrt med DMC/Mesh Gen2 som kan holde samtalen gående med opptil 15 brukere samtidig med en rekkevidde på hele 1,6 kilometer. Cardo`s mesh system justerer seg konstant for å gi gruppen best mulig tilkobling. Om noen er uheldig og mister forbindelsen kobles man automatisk opp igjen når man er innenfor rekkevidde. I tillegg til mesh har du mulighet til å koble deg opp med tradisjonell Bluetooth intercom funksjonen.


Parreprosessen har blitt vesentlig enklere med Packtalk Edge. Skru på intercomen, så er du et klikk unna parrings modus. Oppkoblingen skjer på sekundet.
 

Air Mount festet gjør det enklere enn noen gang å sette enheten i dockingen på hjelmen. Før enheten mot festet, magneter vil føre enheten på plass og feste den i riktig posisjon. Den nye festemekanismen og det nye designet med integrert antenne gjør Edge slankere og senker vindstøy.
Packtalk Edge er 100% vanntett, du kan faktisk skylle den under kranen om den er skitten. Oppdateringer gjøres smidig og trådløst gjennom Cardo Connect appen
 


Øvrig:
Hurtigladning
FM Radio
Mobile og GPS håndtering
Talestyring
3 års garanti
Bluetooth 5.2
USB-C
 
Batteri:
Taletid: 13 timer
Ladetid: opptil 2 timer
Standby: 10 dager

 

 

Produktinformasjon

Velg: Enkelt/Dobbelt Enkelt


Les mer