Bridgestone Battlax T32 120/70-17 Framdekk

Bridgestone Battlax T32 120/70-17

Framdekk

Varenr: 1207017T32F
-+
Pris
2 476,-Kampanjepris
3 301,-Førpris
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Battlax T32 er Bridgestones nye toppmodell og egner seg like bra til både touring- og sportssykler. Dekkets egenskaper er forbedret, noe som resulterer i godt grep under alle værforhold, økt trygghetsfølelse og en nyutviklet mønsterprofil.

Høydepunkter:
- 7 % kortere bremselengde på vått føre i forhold til forgjengeren
- 13 % større kontaktflate (bakdekk) enn forgjengeren
- 10 % økt «levetid» fra forgjengeren (gjelder GT-versjonen)
- Nyutviklet Puls Groove-mønsterteknologi
- GT-versjon for tyngre motorsykler

Bridgestone Battlax T32 har god retningsstabilitet og gripeevne, på både våt og tørr vei. Noe som gjør dekket til den perfekte reisepartner, gjennom hele sesongen.

Det innovative designet på mønsterprofilen, den sammensatte gummiblandingen, kontaktfølelsen og tilbakemeldingene du får fra dekket, gir en god trygghetsfølelse som enhver fører vil sette pris på.

Bridgestone T32 egner seg godt for førere som ønsker et trygt og allsidig dekk til sin touring-sykkel, men som samtidig vil ha sporty kjøreegenskaper, særlig på svingete veier.

Dekket passer også bra for den som ønsker et mer touring-inspirert dekk på sin supersport-sykkel.

Bridgestone Battlax Sport Touring T32 er en av Alf Graarud Motors bestselgere!

Øvrige detaljer:
- 3LC Cap + Base
- Ultimate Eye
- Mono Spiral (MS)
- Nanopro-Tech™
- RC Ploymer
- Silica Rich
- Silica Rich EX
- HTSPC
- Pulse Groove

Info og teknologiforklaring fra produsenten:
Nye dekk har en glatt overflate pga. produksjonsprosessen og har derfor ikke maksimalt grep. Dekk har behov for innkjøring på ca. 200km med moderat kjøring. Under kjøring bør nedleggsvinkel økes langsomt. Kraftig akselerasjon og nedbremsing, samt kjøring med høy hastighet bør unngås.


Dekktrykk bør kontrolleres ukentlig, ved kalde dekk. Følg trykkanbefalinger fra dekkprodusenten, da dekktrykk kan variere ift. motorsykkelens instruksjonsbok. Spesielt lavt dekktrykk, kan føre til dårlige kjøreegenskaper, skader på dekket, uregelmessig og hurtig slitasje.


Bridgestone-dekk for det europeiske markedet er forsynt med E-merking. Dekk bestemt til europeiske forhold, har andre spesifikasjoner enn dekk som ikke er ment for Europa. Dekk til det europeiske marked er alle forsynt med DOT-nummer og et e-homologe ringsnummer. (f.eks. E4).

Teknologi:
- Trelags gummiblanding (3LC) Cap + Base:
3LC gir kjørelengde på midten og forbedret grep på skulder, mens underliggende Cap & Base-laget forbedrer slitebanen for bedre grep, støtdemping og allværsytelse.

- Ultimate Eye:
Bildet av kontaktflaten, som måler størrelse og deformasjon av dekket. Viser slipvinkel og dermed kan veigrep og levetid optimeres og forbedres.

- Mono Spiral (MS) Belte:
Lett og slitesterk cord, viklet rundt dekkets omkrets for å gi jevnt grep. Dette bidrar til høy ytelse med vektreduksjon, forbedret grep. rotasjonsstabilitet, høy hastighets ytelse og demping.

- Nanopro-Tech™:
Bridgestones NanoPr-Tech™ -teknologi optimaliserer dekkytelsen på molekylært nivå. Dette bidrar til å redusere friksjon, varme og mønsterdeformasjon under dekkrotasjon, noe som gir bedre slitegrep og lengre levetid.

- RC Ploymer:
Polymer forbedrer dekkenes slitestyrke, og silica er effektivt for ytelse på vått underlag. RC POLYMER, utviklet ved bruk av Bridgestones nøkkelteknologi NanoPro-Tech®, bidrar til forbedret ytelse på vår vei og økt levetid.

- Silica Rich (bakdekk):
Silica Rich Compound sørger for høy grepsytelse under lave temperaturforhold i det tidlige stadiet av kjøring og har utmerket våt ytelse.

- Silica Rich EX (fordekk):
Ytelsen under våte forhold forbedres ved å øke sillica, sammenlignet med konvensjonell Sillica rich.

- High Tensile Super Penetrated Cord (HTSPC):
Stål cord materiale er laget av individuelt gummi isolerte indre filamenter med høy varmeledningselementer for å forbedre varmeoverføringen or redusere utblåsing. Funksjonene fremhever stabilitet, grepabsorpsjon og levetid.

- Pulse Groove:
Dreneringskanaler med "Pulse Groove" teknologi optimerer vannhastigheten og øker vannhastigheten, som gir større kontaktflate og dermed bedre veigrep.


Produktinformasjon

Dekk - bredde 120
Dekk - diameter 17
Dekk - profil 70
Dekkdimensjoner MC 120/70-17


Les mer