1042428 1042428 1042428

Bridgestone Battlax Hypersport S22

Fordekk - Hypersport-dekk

Varenr: 1207017S22F
-+
Pris
2 558,-Kampanjepris
3 244,-Førpris
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Battlax Hypersport S22 er Bridgestones nyeste hypersport-dekk, med et eksklusivt mønsterdesign både foran og bak.

Den nye gummiblandingen er utviklet spesielt for å opprettholde høy slitestyrke, gi økt grep og godt feste ved raske manøvreringer.

De tekniske oppgraderingene viser kompromissløse prestasjonsforbedringer, under både våte og tørre værforhold. Allikevel ivaretar det kjøreegenskapene, noe som bidrar til å øke totale kjøreopplevelsen.

Bridgestone Battlax Hypersport S22 blir en god dekkpartner for førere som ønsker et sporty dekk, med lang levetid og gode egenskaper gjennom hele sesongen.

S22 er også et alternativ for førere som vil prøve seg på litt banekjøring, nå og da.

Øvrige detaljer:
- Teknologier:  
- Mono Spiral Belt
- HTSPC
- 5LC
- Silica Rich Ex
- RC Polymer
- Nano Pro- Tech
- Ultimate Eye™


Produsenten anbefaler:
Nye dekk har en glatt overflate pga. produksjonsprosessen og har derfor ikke maksimalt grep. Dekk har behov for innkjøring på ca. 200km med moderat kjøring. Under kjøring bør nedleggsvinkel økes langsomt. Kraftig akselerasjon og nedbremsing, samt kjøring med høy hastighet bør unngås.


Dekktrykk bør kontrolleres ukentlig, ved kalde dekk. Følg trykkanbefalinger fra dekkprodusenten, da dekktrykk kan variere ift. motorsykkelens instruksjonsbok. Spesielt lavt dekktrykk, kan føre til dårlige kjøreegenskaper, skader på dekket, uregelmessig og hurtig slitasje.


Bridgestone-dekk for det europeiske markedet er forsynt med E-merking. Dekk bestemt til europeiske forhold, har andre spesifikasjoner enn dekk som ikke er ment for Europa. Dekk til det europeiske marked er alle forsynt med DOT-nummer og et e-homologe ringsnummer. (f.eks. E4).


Produktinformasjon

Dekk - bredde 120
Dekk - diameter 17
Dekk - profil 55
Dekkdimensjoner MC 120/70-17


Les mer