Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 120/70/19 Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 120/70/19 Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 120/70/19 Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 120/70/19

Bridgestone Battlax Adventurecross AX41

120/70/19

Varenr: 1207019AX41F
-+
Pris
1 589,-Kampanjepris
2 648,-Førpris
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Bridgestone Battlax Adventurecross AX41 egner seg godt for førere som ønsker et allsidig offroad-inspirert dekk til sin adventure-sykkel. Uten å miste alle kjøreegenskapene på asfalt.

AX41 er et dekk som passer godt til 40 % veibruk og 60 % til terrengbruk. Dekket er slitesterkt og har lengre levetid ved veibruk enn et rent offroad-dekk. Støynivået er overaskende lavt, i forhold til det grove mønstret.

Det nye mønsterprofilen bidrar til å forhindre uregelmessig slitasje av knastene og gir økt kontaktflate. Noe som bidrar til bedre grep på asfalt, særlig på våt vei.

Men, Adventurecross AX41 tar deg hele veien fra byen og til langt utenfor allfarvei.

Dekket har gode offroad-egenskaper. Mønsterprofilen bidrar til økt utvendig diameter på dekket, og knastene sikrer godt grep på variert underlag.

Bakdekket har tettere knaster (fra sidevegg til sidevegg). På fordekket er mønsterprofilen og vinklene på sideveggene optimalisert, for økt slitestyrke. Disse egenskapene sikrer et usedvanlig godt grep og retningsstabilitet på grus og løst underlag.

Noen av dimensjonene er kompatibel med UM-applikasjon: Slangeløse dekk er godkjent for montering på felg for slange, hvis de brukes med slange.

Her hos Alf Graarud Motor er Bridgestone Battlax adventurecross AX41 er en favoritt blant flere av våre ansatte!

Øvrige detaljer:
- Ultimate Eye™
- UM Aplication

Produsenten anbefaler:
Nye dekk har en glatt overflate pga. produksjonsprosessen og har derfor ikke maksimalt grep. Dekk har behov for innkjøring på ca. 200km med moderat kjøring. Under kjøring bør nedleggsvinkel økes langsomt. Kraftig akselerasjon og nedbremsing, samt kjøring med høy hastighet bør unngås.


Dekktrykk bør kontrolleres ukentlig, ved kalde dekk. Følg trykkanbefalinger fra dekkprodusenten, da dekktrykk kan variere ift. motorsykkelens instruksjonsbok. Spesielt lavt dekktrykk, kan føre til dårlige kjøreegenskaper, skader på dekket, uregelmessig og hurtig slitasje.


Bridgestone-dekk for det europeiske markedet er forsynt med E-merking. Dekk bestemt til europeiske forhold, har andre spesifikasjoner enn dekk som ikke er ment for Europa. Dekk til det europeiske marked er alle forsynt med DOT-nummer og et e-homologe ringsnummer. (f.eks. E4).


 

Produktinformasjon

Dekk - bredde 120
Dekk - diameter 19
Dekk - profil 70
Dekkdimensjoner MC 120/70/19


Les mer