AGM Racing, vårt fordelsprogram til crosskunder

 

Vi synes det er riktig å gi alle en del av sponsorkaka, og det gjør vi gjennom AGM Racing som er vårt fordelsprogram til deg som crosskunde. Gjennom medlemsskapet tilbyr vi unike pakketilbud og faste rabatter på deler og utstyr. Sammen ønsker vi å skape gode opplevelser!

 

Publisert 10.12.2023 | Oppdatert 15.12.2023

 

 

Medlemsfordeler AGM Racing 2024


Medlemsskapet gir deg disse fordelene:

 

 • Du får fast rabatt på utvalgte varegrupper gjennom hele sesongen.
  Her er det penger å spare, se oversikt lenger ned.

 

 • Du får tilgang til unike pakketilbud på deler og utstyr.
  Ved opprettelse av medlemsskap og gjennom 2024-sesongen får man tilgang til eksklusive pakketilbud på deler og utstyr. 

 

 • Du får mulighet til å delta på AGM Racing sine treningssamlinger.
  Program for treningssamlingene sendes ut til medlemmene så snart dette er klart for 2024-sesongen.

 

Årskontigenten for medlemsskap i AGM Racing er 795 kr. 

 

 

 

 

Slik blir du medlem i AGM Racing


For å melde seg inn i AGM Racing klikker du på linken under. Gjennom registreringsprosessen velger du størrelse på din AGM Racing-trøye og huker av for eventuelle andre medlemstilbud du ønsker å benytte deg av. Medlemskontigenten på 795 kroner betales v. innmelding
 

Den ordinære påmeldingsfristen har utløpt. Du har imidlertid fortsatt muligheten til å melde deg inn i AGM Racing for 2024, men du vil ikke motta sponsorpakken. Ved å kjøpe medlemskap etter fristen vil du få en AGM Racing-trøye (uten trykk av navn/nummer) samt alle fordelene ut 2024-sesongen, inkludert rabatter, deltakelse på treningssamlinger og tilgang til innbyttedealer.


 

Rabatter for AGM Racing medlemmer


Vi ønsker å belønne våre lojale kunder og har derfor en rabattstruktur som reflekterer dette. Handler man mye får man rett og slett bedre rabatter. Nytt av året er at dine rabatter også gjelder ved kjøp i vår butikk i Sarpsborg. 
 

Dette er de faste medlemsrabattene:

 

 • AGM Racing standard 10%
  Alle medlemmer får 10% fast rabatt på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*
   

 • AGM Racing premium 15%
  Handler man deler og utstyr for mer enn 10 000 kroner gjennom sesongen, øker den faste rabatten til 15% på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*
   

 • AGM Racing champion 20%
  Handler man deler og utstyr for mer enn 30 000 kroner gjennom sesongen, øker den faste rabatten til 20% på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*

 

Alle får 30% ved kjøp av hele kartonger med olje fra Liqui Moly. (4 stk, 12 stk, 24 stk osv.)

 

*Vilkår

Rabattene gjelder kun v. bestiling gjort på nettbutikken eller ved kjøp i vår butikk. Rabattene gjelder ikke tilbudsvarer eller andre generelle kampanjevarer. Gjelder ikke ved kjøp av crossere/kjøretøy. Rabattene er gyldig ut 2024. Ønsker man å handle ute på banen, må man bestille igjennom nettbutikken og velge levering med crossbilen. Ved vanlig handel direkte ute på banen har vi dessverre ikke systemet til å beregne din rabatt. 

 

For eksisterende kunder settes rabatt etter handel i 2023. Handel i butikk teller også inn på grunnlaget.

 

Medlemsrabattene gjelder ved kjøp i nettbutikken eller vår butikk i Sarpsborg og er knyttet til din kundekonto. For å benytte seg av rabattene må man derfor være innlogget i nettbutikken med sin bruker. Varer bestilt i nettbutikken kan hentes i butikken på Borgenhaugen (klikk&hent), sendes per post, eller hentes i crossbilen på de løp der vi er tilstede (informasjon sendes ut i forkant av løp). 

 

I tillegg til de faste rabattene mottar man gjennom sesongen en rekke unike tilbud med svært gode priser. Det kan for eksempel være svært gode pakketilbud på deler eller utstyr.

 

NB: Har du ikke kundekonto per i dag, blir dette opprettet når man melder seg inn. 

 

 

Nytt i 2024! Kjøp av crosser og innbyttedeal


For 2024 sesongen tilbyr vi en gunstig innbyttedeal hvor man kan bytte sykkel i sesong og spare mye penger. 

Vi kan tilby følgende innbyttepriser ved innbytte:

 • Yz 65ccm - mellomlegg 16 900kr
 • Yz 85ccm - mellomlegg 19 900kr
 • YZ125- mellomlegg 29 900kr
 • Yz250 2 takt - mellomlegg 34900kr
 • Yz250f  - mellomlegg 39 900kr
 • Yz450f - mellomlegg 39 900kr
 • Crf 250 - mellomlegg 39 900kr
 • Crf 450 - mellomlegg 44 900kr

 

Eksempel.

Kjøper ny 2024 CRF250 1 mars. Denne brukes i 45 timer. 10 juni bytter man inn i en ny 2024 CRF250. Mellomlegget blir da 39 900kr

 

Gjelder ved bytte til samme modell og årsmodell.

Innbyttesykkelen kan ikke ha gått mer enn 60 timer.

Bytte må skje innen 1 juli

Evt. nødvendig påkost tilkommer. 

Ta kontakt med - lene@agm.no - dersom du ønsker å bytte inn/kjøpe ny crosser. Vi kan tilby gode finansieringsmuligheter og betalingsutsettelse.

 

 

FAQ - ofte stilte spørsmål


Hvorfor skal jeg melde meg inn i AGM Racing?
Motocross kan være en relativt kostbar sport å holde på med. AGM Racing gir deg en mulighet til å redusere kostnadene gjennom faste og forutsigbare rabatter og unike pakketilbud. Gjennom AGM Racing får man tilbud om treningssamlinger med anerkjente trenere, slik at man kan blir en bedre fører. AGM har over 40 års bransjeerfaring og kan motocross, vi har gode leverandører og kjente merker, et stort varelager og korte leveringstider på viktige deler. Vi vil også være tilstede på en rekke crossløp gjennom sesongen med et utvalg av deler.

 

Hvordan får jeg rabattene?
Når du har meldt deg inn og betalt årskontigenten, kobles rabattene til din bruker/kundeprofil. Husk derfor å alltid logge deg inn når du besøker nettbutikken. Så lenge du er innlogget vil du kunne se og handle med AGM Racing medlemsrabatter. NB: Rabattene blir lagt inn på ditt kundenummer i løpet av januar. Haster det, vennligst ta kontakt.

 

 

Har du andre spørsmål, vennligst ta kontakt på info@agm.no eller telefon 69137171.

21.11.2022