AGM Racing, vårt fordelsprogram til crosskunder

 

AGM Racing er vårt fordelsprogram til deg som crosskunde. Gjennom medlemsskapet tilbyr vi unike pakketilbud og faste rabatter på deler og utstyr. Dette er en god mulighet til å spare penger på en ellers kostbar hobby. Vi synes det er riktig å gi alle en del av sponsorkaka, og det gjør vi gjennom AGM Racing.

 

Publisert 21.11.2022 | Oppdatert 09.01.2023

 

 

Medlemsfordeler AGM Racing 2023


Medlemsskapet gir deg disse fordelene:

 

 • Du får fast rabatt på utvalgte varegrupper gjennom hele sesongen.
  Her er det penger å spare, se oversikt lenger ned.
   

 • Du får tilgang til unike pakketilbud på deler og utstyr.
  Ved opprettelse av medlemsskap og gjennom 2023-sesongen får man tilgang til eksklusive pakketilbud på deler og utstyr. 
   

 • Du får tilsendt en AGM Racing medlemspakke ved innmelding/betaling av årskontingent.
  Denne medlemspakken inneholder følgende:
   

  • En AGM Racing trøye med AGM logo, ditt navn og nummer. Også barnestørrelser/junior.

  • En AGM Racing hatt/cap

  • AGM Racing stickers

  • Et par 100% Accuri 2 Forecast crossbriller med roll-off

  • En Ipone Xtrem Chain cleaner 100ml

  • En OC1 Motocycle Cleaner 1L
    

 • Du får mulighet til å delta på AGM Racing sine treningssamlinger.
  Program for treningssamlingene sendes ut til medlemmene så snart dette er klart for 2023-sesongen.

 

Årskontigenten for medlemsskap i AGM Racing er 795 kr. 

 

 

 

Foto: Eksempel på innhold i AGM Racing pakken, det er en tilsvarende trøye med annen logo som blir brukt. Bildet viser ikke hele pakken, se listen over for komplett innhold.

 

 

Slik blir du medlem i AGM Racing


For å melde seg inn i AGM Racing klikker du på linken under. Gjennom registreringsprosessen velger du størrelse på din AGM Racing-trøye og huker av for eventuelle andre medlemstilbud du ønsker å benytte deg av. Medlemskontigenten på 795 kroner betales v. innmelding
 


 

Rabatter for AGM Racing medlemmer


Vi ønsker å belønne våre lojale kunder og har derfor en rabattstruktur som reflekterer dette. Handler man mye får man rett og slett bedre rabatter.
 

Dette er de faste medlemsrabattene:

 

 • AGM Racing standard 10%
  Alle medlemmer får 10% fast rabatt på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*
   

 • AGM Racing premium 15%
  Handler man deler og utstyr for mer enn 10 000 kroner gjennom sesongen, øker den faste rabatten til 15% på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*
   

 • AGM Racing champion 20%
  Handler man deler og utstyr for mer enn 30 000 kroner gjennom sesongen, øker den faste rabatten til 20% på crossdeler, crossutstyr og tilbehør til cross.*

 

*Vilkår

Rabattene gjelder kun v. bestiling gjort på nettbutikken. Rabattene gjelder ikke tilbudsvarer eller andre generelle kampanjevarer. Gjelder ikke ved kjøp av crossere/kjøretøy. Rabattene er gyldig ut 2023. 

 

For eksisterende kunder settes rabatt etter handel i 2022. Handel i butikk teller også inn på grunnlaget.

 

Medlemsrabattene gjelder ved kjøp i nettbutikken og er knyttet til din kundekonto. For å benytte seg av rabattene må man derfor være innlogget i nettbutikken med sin bruker. Varer bestilt i nettbutikken kan hentes i butikken på Borgenhaugen (klikk&hent), sendes per post, eller hentes i crossbilen på de løp der vi er tilstede (informasjon sendes ut i forkant av løp). 

 

I tillegg til de faste rabattene mottar man gjennom sesongen en rekke unike tilbud med svært gode priser. Det kan for eksempel være svært gode pakketilbud på deler eller utstyr.

 

NB: Har du ikke kundekonto per i dag, blir dette opprettet når man melder seg inn. 

 

 

Kjøp av crosser og innbyttedeal


Ta kontakt med - lene@agm.no - dersom du ønsker å bytte inn/kjøpe ny crosser. Vi kan tilby gode innbytteordninger og hjelpe dere med finansieringsløsninger ved behov.

 

 

FAQ - ofte stilte spørsmål


Hvorfor skal jeg melde meg inn i AGM Racing?
Motocross kan være en relativt kostbar sport å holde på med. AGM Racing gir deg en mulighet til å redusere kostnadene gjennom faste og forutsigbare rabatter og unike pakketilbud. Gjennom AGM Racing får man tilbud om treningssamlinger med anerkjente trenere, slik at man kan blir en bedre fører. AGM har over 40 års bransjeerfaring og kan motocross, vi har gode leverandører og kjente merker, et stort varelager og korte leveringstider på viktige deler. Vi vil også være tilstede på en rekke crossløp gjennom sesongen med et utvalg av deler.

 

Hvordan får jeg rabattene?
Når du har meldt deg inn og betalt årskontigenten, kobles rabattene til din bruker/kundeprofil. Husk derfor å alltid logge deg inn når du besøker nettbutikken. Så lenge du er innlogget vil du kunne se og handle med AGM Racing medlemsrabatter. NB: Det kan ta inntil 2 virkedager fra man melder seg inn, til rabattene er synlig i nettbutikken. Haster det, vennligst ta kontakt.

 

Når kommer medlemspakken med trøye?
Normalt sendes dette ut innen utgangen av mars, vi starter utsending så snart alle varene er på lager og trøyene er ferdig trykket med navn, nummer og logo. Du vil motta en e-post når pakken sendes fra oss/er klar til henting i butikken.

 

Har du andre spørsmål, vennligst ta kontakt på info@agmshop.no eller telefon 69137171.

21.11.2022