1564483 1564483 1564483 1564483

Alpinestars Tech Air 3 Airbag Vest 2XL

Kan brukes over og under jakke

Varenr: 696-6508322-10-5

Tech-Air 3 er den letteste airbagvesten fra alpnistars. Egner seg meget godt til touring, urban og lett adventure kjøring. Tech-Air 3 kan brukes både over og under kjørejakke.

Vis varianter som liste
-+
Pris
7 450,-
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Tech-Air 3 er en airbagvest fra Alpinestars som bruker avansert A.I teknologi for å oppdage en krasj og utløse seg i tide for å beskytte føreren. Airbaggen har 6 sensorer som er i stand til å oppdage ulike scenarioer som highside, lowside, utforkjøring, kollisjon, stillestående ulykker og mer. Avansert kunstig intelligens kan virke vanskelig, men Alpinestars har integrert teknologien på en måte som gjør airbagvesten enkel i bruk. Batteritiden på 40 timer skaper rom for flere gode og trygge opplevelser på veien. Lades opp igjen på ca. 4 timer.

 

Et LED display gir deg informasjonen du trenger. Den viser for eksempel om airbaggen er aktiv eller om batterinivået begynner å bli lavt. I tillegg til LED displayet gir vesten et vibrerende signal slik at du slipper å titte ned på brystet for å sjekke status på vesten. i den tilhørende appen kan du også se info om din Tech-Air 3. Appen er ikke påkrevd for å bruke airbagvesten. Vesten aktiveres når vestens glidelås og magnet mekanisme lukkes.

 

Airbagvesten i utløst tilstand dekker hele brystkassen og ryggen for optimal beskyttelse. Beskyttelsen Tech-Air 3 gir deg tilsvarer 18 ryggbeskyttere (CE Level 1). Vesten er oppblåst i 5 sekunder etter den er utløst. Dette er vesentlig lenger enn et vanlig sammenstøt. 

 

Detaljer:
Kan enkelt pakkes sammen for oppbevaring i ryggsekk, under setet eller lignende når vesten ikke er i bruk.
Enkel oppdatering av programvare via app.
Tåler all slags vær og temperaturer ned til -20°C og opp til +40°C.
Vesten kan vaskes.
CE-sertifisert.

Tech-Air 3 er den letteste airbagvesten fra alpnistars. Egner seg meget godt til touring, urban og lett adventure kjøring. Tech-Air 3 kan brukes både over og under kjørejakke.

Produktinformasjon

Beskyttelse type
  • Airbag
  • Beskyttelsesvest


Les mer
Dokumenter