Alpinestars Tech Air 10 XS Airbag Alpinestars Tech Air 10 XS Airbag Alpinestars Tech Air 10 XS Airbag Alpinestars Tech Air 10 XS Airbag Alpinestars Tech Air 10 XS Airbag

Alpinestars Tech Air 10 XS

Airbag

Varenr: 696-6508222-1303-0

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Street-modus for veibruk og Race-modus for kjøring på bane.

Send meg mail når varen er på lager
Velg størrelse
Vis varianter som liste
Pris
13 595,-
Bestillingsvare, ca 27 dager
0 på fjernlager

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Systemet er enkelt å bruke. Bare dra opp glidelåsen og lukk beltet for å aktivere Airbag Systemet.

 

Tech-Air 10 kan brukes under alle Alpinestars Tech-Air-kompatible skinndresser, eller enhver tredjeparts skinndress med 4 cm plass bryst og 2 cm rom rundt hofter. Den ekstra plassen til bryst og hofter er nødvendig for å kunne romme oppblåsing av airbaggen. Selve kollisjonsputen er pustende, designet med luftkanaler og en perforert ryggsone som gir luftstrøm for å forbedre førerkomforten.

 

Designet for bane og veibruk. Kan brukes med både "Race" og "Street" kjøremodusene som har spesifikke AI-algoritmer som sammen med de 12 sensorene plukker opp om et uhell skulle forekomme.

 

Ved å bruke Tech-Air 10 kan støtkraften reduseres med opptil 95 % sammenlignet med passiv beskyttelse. Tech-Air 10 har CE-sertifisering nivå 2 for både bryst og rygg. Ved et sammenstøt utløses airbaggen på maksimalt 40 millisekunder.

 

 

Et eksternt trådløst LED-display indikerer airbagens driftsstatus. LED-skjermen kan flyttes på rytterens arm for at du enkelt kan sjekke systemets status. LED-skjermen kan også festes til sykkelen, avhengig av syklistens preferanser. Det integrerte, sertifiserte litium-ion-batteriet har en batterilevetid på 24 timer kjøring. Systemet bruker omtrent 4 timer å lade et utladet batteri med den medfølgende USB-laderen.

 

 

Bluetooth-tilkobling til en Tech-Air-app gir deg Airbag-systemets driftsstatus, batteristatus, oppdateringer og MyRide-turinformasjon.


Den totale vekten er på kun 2.390 gram i størrelse medium.


 

 

 

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Street-modus for veibruk og Race-modus for kjøring på bane.

Produktinformasjon

Beskyttelse type Airbag


Les mer