1541416 1541416 1541416 1541416 1541416

Alpinestars Tech Air 10 L

Airbag

Varenr: 696-6508222-1303-3

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Street-modus for veibruk og Race-modus for kjøring på bane.

Velg størrelse
Vis varianter som liste
-+
Pris
14 895,-
2 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Systemet er enkelt å bruke. Bare dra opp glidelåsen og lukk beltet for å aktivere Airbag Systemet.

 

Tech-Air 10 kan brukes under alle Alpinestars Tech-Air-kompatible skinndresser, eller enhver tredjeparts skinndress med 4 cm plass bryst og 2 cm rom rundt hofter. Den ekstra plassen til bryst og hofter er nødvendig for å kunne romme oppblåsing av airbaggen. Selve kollisjonsputen er pustende, designet med luftkanaler og en perforert ryggsone som gir luftstrøm for å forbedre førerkomforten.

 

Designet for bane og veibruk. Kan brukes med både "Race" og "Street" kjøremodusene som har spesifikke AI-algoritmer som sammen med de 12 sensorene plukker opp om et uhell skulle forekomme.

 

Ved å bruke Tech-Air 10 kan støtkraften reduseres med opptil 95 % sammenlignet med passiv beskyttelse. Tech-Air 10 har CE-sertifisering nivå 2 for både bryst og rygg. Ved et sammenstøt utløses airbaggen på maksimalt 40 millisekunder.

 

 

Et eksternt trådløst LED-display indikerer airbagens driftsstatus. LED-skjermen kan flyttes på rytterens arm for at du enkelt kan sjekke systemets status. LED-skjermen kan også festes til sykkelen, avhengig av syklistens preferanser. Det integrerte, sertifiserte litium-ion-batteriet har en batterilevetid på 24 timer kjøring. Systemet bruker omtrent 4 timer å lade et utladet batteri med den medfølgende USB-laderen.

 

 

Bluetooth-tilkobling til en Tech-Air-app gir deg Airbag-systemets driftsstatus, batteristatus, oppdateringer og MyRide-turinformasjon.


Den totale vekten er på kun 2.390 gram i størrelse medium.


 

 

 

Tech-Air 10 er det siste tilskuddet til Alpinestars’ Tech-Air-familie.  Airbaggen beskytter skuldre, bryst, full rygg og hofter. Street-modus for veibruk og Race-modus for kjøring på bane.

Produktinformasjon

Beskyttelse type Airbag


Les mer
Dokumenter