1369437 1369437 1369437 1369437

Alpinestars Tech Air 5 System XL

Airbag - Vest

Varenr: 696-6508120-9310-4
Vis varianter som liste
-+
Pris
9 445,-
3 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Tech-Air 5 er en lett, individuell airbag som kan brukes under alle kjørejakker eller Tech-air kompatible Alpinestars jakker. Det eneste kravet er at du må ha ~4cm plass i jakken for å sikre sjåføren ved airbag utløsning. Tech-air 5 tilbyr en av den beste beskyttelsen på markedet. Tech-Air 5 er spesialisert for overkropp, spesielt skuldre, bryst/ribbein og hele ryggen. Skulderbeskyttelse er kritisk i et uhell. Tech-Air 5 gjør denne jobben meget effektivt og minimaliserer risiko for sjåføren mot å få varige skulder/kragebeins skader. Tech Air-5 er en elektronisk styrt vest med seks forskjellige sensorer (3 Gyro og 3 akselerometre) og en krasj algoritme som bruker AI til å overvåke og kalkurene når air-baggen skal utløses. Alpinestars Tech-Air 5 er utviklet over flere år med over 50% av MotoGPs toppsjåfører og Alpinestars kunder. Kjøredata fra millioner av kilometere og tusenvis av ulykker har blitt analysert for å utvikle systemet.

 

Alpinestars Tech-Air 5 er helt perfekt for deg som er opptatt av sikkerhet. Uavhengig om du kjører hver eneste dag eller om du kun tar noen kjøreturer i året, er Tech-Air 5 et brukervennlig system som sikrer din sikkerhet. Med inntil 30t mellom hver lading, gjør det også at du enkelt kan ta med deg Tech-Air 5 på tur eller til bruk i pendling hver dag.

 

Alpinestars Tech-Air 5 passer under ALLE jakker som du har minimum 4cm med plass til utløsning av airbaggen. Ved utløst airbag, se her.

 

Ved en ulykke så vil airbag utløse før sjåføren er i bakken. Tech-Air 5 har en utløsningstid på 20-40ms. Tech-air 5 vil redusere innvirkningene ved slag med 95% sammenlignet med en passiv beskyttelse. Sammenlignet med en passiv ryggskinne så tilbyr Tech-air 5 samme beskyttelse som inntil 18 ryggbeskyttere(CE Level 1). Tech-Air 5 er et ekstremt brukervennlig system, bare å ta på vesten, dra opp glidelåsen og lukke den magnetiske bryteren også er du klar for kjøring. LED-displayet indikerer operativ status på Tech Air 5 og det integrerte lithium ion batteriet har en levetid på 30 kjøretimer. Systemet kommer med en magnetisk micro USB lader som gjør lading enkelt og raskt. Tech-air 5 har bluetooth kobling og kan enkelt kobles mot Tech-Air appen som gjør at du som bruker har full oversikt på status, batteri, en detaljert analyse av kjøring og Airbag kan enkelt oppdateres igjennom Tech-Air 5 Appen. Du kan også omstille Tech-Air 5 fra "Street" mode til "Race" mode i appen. Dette er perfekt for deg som hovedsaklig kjører mye på gate, men kjører på bane.

 

Størrelsesmessig når det kommer til Tech-Air 5, så skal det baseres på hvilken størrelse du har i jakke i utgangspunktet. OBS. Husk at det skal være 4 cm klaring i jakken til Tech-Air 5 systemet.

 

Nøkkelfunksjoner ved Alpinestars Tech-Air 5 Airbag:

  • Universal - passer alle jakker
  • Spesialisert mot bryst og rygg skader
  • 30 Kjøretimer per lading
  • Tech Air App
  • Enkelt å bytte fra Street / Race Mode for banedager
  • Husk 4 cm klaring i jakke
  • CE-Godkjent

 

Produktinformasjon

Beskyttelse type
  • Airbag
  • Beskyttelsesvest


Les mer
Dokumenter