1369900 1369900

Alpinestars Tech 7S Støvler Barn 34

Grå/Rød/Gul

Varenr: 34110577
Send meg mail når varen er på lager
-+
Pris
3 199,-

5+ på leverandørlager (2-3 dager)

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Med sin unike, sterke sålekonstruksjon som tilbyr sikkerhet og langvarig beskyttelse, har Alpinestars Tech 7s blitt spesifikt designet til unge førere på mindre rammer.
Klasseledende beskyttelse, innovative løsninger som et pivotsystem for bevegelighet og fleksbilitet, er Tech 7s bygget for å tåle det tøffeste av terreng!

 

 

PU-forsterket mikrofiber bygget inn i øvre halvdel av støvelen for fleksibilitet, slitestyrke, vanntetthet og vektsparing. Materialer sikrer en utmerket passform, og er enkel å vedlikeholde og å vaske. Et utvider mikrofiberskall jobber aktivt for å holde vann og skitt ute fra støvelen. Myk polyskumforsterkning på ankler og i skaftet bidrar til langvarig komfort og støtdempning. En konturert leggplate inneholder høymoduls TPU thermoplastpaneler for utmerkede nivåer av slag- og slitebeskyttelse. Thermoplastpaneler er bygget inn for å beskytte mot varme og slitasje, samt å gi deg maksimal feste på sykkelen. Det utvendige skallet er høyresistent mot både slitasje og støt, og gir samtidig støvelen et langvarig utseende med en slank passform. Tech 7s er CE-sertifisert som personlig beskyttelsesutstyr!

Produktinformasjon

Dame/herre/barn Barn


Les mer
Dokumenter