ABUS Granit Detecto XPlus Skivebremslås Med alarm på hele 100 dB

ABUS Granit Detecto XPlus Skivebremslås

Med alarm på hele 100 dB

Varenr: 49-79270

En skivebremslås er en enkel og praktisk måte å minske risiko for tyveri. Denne låsen fra Abus har en låsebolt på 16 mm og en alarm som yter hele 100 dB. Tysk kvalitetslås.

Send meg mail når varen er på lager
Pris
2 361,-
Bestillingsvare, ca 5 dager

ABUS Granit Detecto XPlus 8008, 2.0 har en 16 mm tykk låsebolt av spesialherdet stål. Før tyver kommer så langt som til låsebolten vil alarmen på 100 dB gjøre tyveriet mindre diskret. Alarmen går i 15 sekunders intervaller. Er det fremdeles mistenksom aktivitet med låsen etter 15 sekunder aktiveres alarmen på nytt.


Granit Detecto XPlus veier 1200 gram og kan fraktes både låst og ulåst i ryggsekken, lommen eller under setet uten at alarmen går av, takket være bremseskive-gjenkjenningsteknologi. Sylinderen er optimalisert for å være resistent mot låsdirking.


En skivebremslås som denne er godt egnet for korttidsparkering. For langtidsparkering eller oppbevaring kan en slik lås brukes i tillegg til annen lås som har forankring i et fast objekt. For eksempel en kjettinglås. Ved å ha en synlig lås på motorsykkelen er risikoen for tyveri allerede mindre.


2 nøkler og etui medfølger.

Les mer