ABUS Granit Detecto X-Plus Skivebremslås Med alarm på hele 100 dB

ABUS Granit Detecto X-Plus Skivebremslås

Med alarm på hele 100 dB

Varenr: 49-70440
En skivebremslås er en enkel og praktisk måte å minske risiko for tyveri. Denne låsen fra Abus har en låsebolt på 13,5 mm og en alarm som yter hele 100 dB. Tysk kvalitetslås.
-+
Pris
1 889,-
5+ på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

ABUS Granit Detecto XPlus 8077 har en 13,5 mm tykk låsebolt av spesialherdet stål. Før tyver kommer så langt som til låsebolten vil alarmen på 100 dB gjøre tyveriet mindre diskret. Alarmen går i 15 sekunders intervaller. Er det fremdeles mistenksom aktivitet med låsen etter 15 sekunder aktiveres alarmen på nytt.


Granit Detecto XPlus veier 940 gram og kan fraktes både låst og ulåst i ryggsekken, lommen eller under setet uten at alarmen går av, takket være bremseskive-gjenkjenningsteknologi. Sylinderen er optimalisert for å være resistent mot låsdirking.


En skivebremslås som denne er godt egnet for korttidsparkering. For langtidsparkering eller oppbevaring kan en slik lås brukes i tillegg til annen lås som har forankring i et fast objekt. For eksempel en kjettinglås. Ved å ha en synlig lås på motorsykkelen er risikoen for tyveri allerede mindre.


2 nøkler og etui medfølger.

Les mer