Hvor er Norges fineste kjørerute? Det kan du være med å bestemme

I juli skal vi finne ut hvilken strekning som er landets fineste kjørerute for motorsykkel. Det skal vi klare ved hjelp av alle dere som hver dag kjører i området dere kjenner best. Kanskje har du en favorittrute der du bor, eller ved hytta. Uansett hvor din favorittkjøretur går, vil vi gjerne vite om den.

 

Alle som deltar får en rabattkupong fra oss, vi vil kåre både den beste ruten pr fylke (de gamle fylkene) og på landsbasis.

 

Dette må du gjøre for å delta:


For å delta sender du oss en mail med følgende tre punkter:
1. Send oss noen bilder fra det du mener er Norges fineste kjørevei
2. Send oss en kort beskrivelse av hvor ruten går/er
3. Send oss en kort begrunnelse for hvorfor du mener den er Norges fineste

Slik kårer vi vinneren


Konkurransen går frem til 1. august 2023. Etter dette vil vi samle en liten jury (bestående av noen fra oss og en ekstern) som plukker ut den beste ruten i hvert fylke (de gamle fylkene, ja). Disse blir så med til finalen hvor vi kårer Norges fineste kjørerute.

 

Vinneren kåres ila. august og vil bli annonsert på Facebooksiden vår.
 

Bestemmelser


Ved å delta i konkurransen samtykker du til at AGM kan bruke bilder som er sendt inn til kommersielt bruk i alle kanaler. Bildene vil bli kreditert med ditt navn. Du samtykker også til at vi kan kontakte deg for en nærmere beskrivelse av ruten du har foreslått. Om du vinner fylkeskonkurransen eller hovedkonkurransen, ønsker vi også å ha mulighet til å intervjue deg om ruten du har foreslått. Intervjuet kan bli benyttet kommersielt av AGM