Honda CB750 Hornet 2023 Pearl Glare White

Honda CB750 Hornet 2023

Pearl Glare White

Varenr: mc-cb750-H-2023-Whi

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

119 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.
Send meg mail når varen er på lager
Velg fargePearl Glare White
Vis varianter som liste
Pris
Bestillingsvare, ca 0 dager

Ønsker du finansiering? Vi tilbyr finansiering fra Gjensidige fra 0,- kontant inntil 10år. Vi hjelper deg gjerne!

 

25 år er lang tid og motorsykkelmarkedet har sett store endringer siden den første Hornet kom. Det nakne sykkelsegmentet fortsetter å vokse i både størrelse og kompleksitet, og førernes forventninger har aldri vært høyere. En perfekt tid for en ny Hornet – en sykkel for nåtiden og en ny generasjon førere.

 

Hondas ingeniører har til 2023 tatt frem noe ganske spesielt – en splitter ny CB750 Hornet. Den henter inspirasjon og retning fra sin forgjenger, men bringer det berømte Hornet-navnet helt i toppsjiktet når det gjelder modernitet. Honda har utviklet CB750 Hornet med et klasseledende kraft-til-vekt-forhold. Og for å gjøre det enkelt, kan tre ord brukes for å oppsummere den nye modellen: Rask, smidig og morsom.

 

Hornets nye motor pakker mye av Hondas tekniske dyktighet inn på en kompakt plass. Kort fortalt: En 755 kubikk stor parallelltwin, 91,8 hk toppeffekt og 75 Nm maksimalt dreiemoment. Med en kjøreklar vekt på 190 kg har den et klasseledende effekt-til-vekt-forhold på 0,48 hk per kg / 2,07 kg per hk.

 

Toppeffekten inntreffer ved 9 500 rpm mens maksimalt dreiemoment finnes ved 7 250 rpm. En 270 graders veivaksel og ujevn tenningsrekkefølge sørger for at motoren får en egen karakter.
Med et drivstofforbruk på 23 km/l (0,43 liter per mil) gir det en potensiell rekkevidde på over 340 km fra den 15,2 liter store drivstofftanken.

 

Den nye stålrammen veier kun 16,6 kilo og er koblet til full Showa-fjæring. Foran sitter det en 41 mm Separate Fork Function Big Piston (SFF-BPTM) USD-gaffel. Bakdemperen opererer gjennom stålsvingarmen via Pro-Link og forspenningen kan justeres i fem ulike nivåer. To radialmonterte fire-stemplede kalipere biter hardt og effektivt om de to 296 mm store bremseskivene foran.

 

Throttle By Wire-motorkontroll tilbyr tre standard kjøremoduser, som justerer motorens levering og følelse for å passe forholdene og førerens hensikt.

 

En 5-tommers TFT-fargeskjerm med god lesbarhet tilbyr fire typer visninger av hastighet og turtall – i henhold til førerens preferanser. Her er det også oversikt over drivstoffmåler/forbruk, valg av kjøremodus/motorparametere, valgt gir og en tilpasset mulighet for når turtelleren skal gi varsel om at det er på tide å gire opp. Administrasjonen skjer via skjermen og bryterutstyr på venstre styrehalvdel.

 

Også integrert i grensesnittet er Honda Smartphone Voice Control-systemet, som kobler til førerens Android-enhet mens man er på farten. Det gjør at man kan foreta stemmestyring av telefonsamtaler, meldinger, musikk og navigering. For første gang vil flere av tjenestene også være tilgjengelige på iOS-smarttelefoner. Et hjelmmontert hodesett er nødvendig, og smarttelefonen kobles til instrumenteringen via Bluetooth. Styring av HSVC er også mulig ved hjelp av knappene på venstre styrehalvdel.

 

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

119 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.

Produktinformasjon

Segment Naked
Velg farge Pearl Glare White


Les mer
Dokumenter