Honda CB500F 2023 Pearl Dusk Yellow

Honda CB500F 2023

Pearl Dusk Yellow

Varenr: CB500F-2023-YELLOW

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

86 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.
Send meg mail når varen er på lager
Pris
Bestillingsvare, ca 0 dager

2022-modellen av Hondas A2-kompatible mini-streetfighter mottar store ytelsesfokuserte forbedringer ledet av nye Showa 41mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD-gaffel, doble skivebremser og radialmonterte kalipere. Andre nyheter er lettere svingarm, nye innstillinger for bakdemperen, redesignet forhjul, lettere radiator og forbedret motorkarakter i tillegg til kraftigere LED-belysning. 

 

Den nakne CB500F – opprinnelig lansert i 2013 sammen med eventyrsykkelen CB500X og oppgraderte CBR500R – har bevist at en av Hondas velprøvde og pålitelige formler for å bygge populære motorsykler ikke har mistet noe av sin relevans. Formelen består her av en underholdende tosylindret motor innpakket i et enkelt, lett og sportslig chassis, som er like morsomt for en erfaren fører som en nybegynner.

I 2019 ble CB500F tegnet på nytt med kompromissløse linjer som løftet de tekniske og mekaniske aspektene, og en rekke oppgraderinger som forbedret kjøreopplevelsen enda mer. Nå introduseres høykvalitets fjæring i form av Showa 41 mm SFF-BP USD-gaffel, to skivebremser, nye lette hjul og svingarm, samt andre detaljoppdateringer– inkludert tre slående nye farger

For A2-førere 
CB500F sin 35kW-motor (47 hestekrefter) er produsert for førerkortklassen A2 og drar nytte av 2019-oppgraderingene til innsug, eksos og ventiltid, som tilførte 4 prosent mer kraft og dreiemoment mellom 3-7 000 rpm sammenlignet med forrige modell. Den interne motorarkitekturen har mange likheter med råskinnet CBR1000RR Fireblade. 

Den 8-ventilers væskekjølte parallelltwinen leverer en velproporsjonert balanse mellom fysisk størrelse og villig, fornøyelig kraftuttak. Toppeffekten inntreffer ved 8 600 rpm og maksimalt dreiemoment på 43 Nm leveres ved 6 500 rpm. Hjelpe- og slureclutch ble introdusert i 2019 og forenkler oppgiringer samt jevner ut harde nedgiringer. 

Letthåndtert
Salhøyden er på lave 789 mm, som gjør CB500F letthåndtert. Den nøytrale sittestillingen passer komfortabelt til førere i alle høyder. Akselavstanden på 1 410 mm gir en kvikk, men likevel tillitsvekkende styring. LCD-instrumenteringen inneholder girindikator og varsling når det er på tide å gire opp. Den kjøreklare vekten er 189 kilo.     

Bensintanken rommer totalt 17,1 liter, og med motorens utmerkede lave forbruk på 0,35 liter per mil, kan man kjøre hele 485 kilometer per tank. På Showa 41mm SFF-BP USD-gaffelen foran kan man justere forspenningen. Enkeldemperen bak kan justeres i fem nivåer når det gjelder forspenning.  

Stylingen er oppdatert med en ny forskjerm, arvet fra CB650R, og sportslige fothvilere i aluminium er nå også standard. Som før har LCD -instrumenter funksjonen Shift Up og Gear Position. All belysning er LED, med optimalisert høy/lav frontlysstråle fra den nye frontlykten og posisjonslys.

Interessert i denne modellen?

Trykk på "Få tilbud"-knappen så kontakter vi deg med et uforpliktende pristilbud innen kort tid.

86 990,-

  • Omkostninger på 3990,- tilkommer
  • Vi tilbyr gunstige fraktløsninger og sender over hele landet
  • Vi tilbyr finansiering fra Nordea fra 0,- kontant inntil 10år.

Produktinformasjon

Førerkortklasse A2/Mellomtung MC
Segment Naked
Velg farge Gul


Les mer