Alpinestars Tech 10 Støvler 42 Blå/Svart

Alpinestars Tech 10 Støvler 42

Blå/Svart

Varenr: 34102776
-+
Pris
9 469,-
1 på lager

Posten logo Levering fra kr 99,-* Les mer

Tech 10 - crosstøvlenes svar på Rolls Royce, har i årevis satt standarden for ytelse og beskyttelse når det gjelder motocrosstøvler. Sommeren 2018 ble støvelen totalt redesignet, for å kunne bli ennå mer komfortabel, ennå mer trygg, og ennå stiligere!

 

Støvelen beholder den klassiske Tech 10 looken, men støvelen har fått en helt ny tilnærming. Resultatet er en helt ny støvel med en større grad av bevegelighet og fleksbilitet, samtidig som den har ennå bedre kontroll over slag og vridninger fra utsiden av støvelen, som gir en mye tryggere støvel!

Komforten i Tech 10 er legendarisk og en nøkkelevne for modellen, i alle slags værforhold. Et av hovedmålene var å beholde støvelens gode følelse, men forbedre funksjonalitet og sikkerhet. De mest betydelige oppgraderingene er helt unike teknologier. En frontal fleksjonskontrollramme, asymmetrisk dobbelpivot arm, patentert dynamisk hælkrompresjonsdemper som er integrert i fotsålen, og en slankere, mer strømlinjeformet såle under støvelen.

 

Tech 10 er også blitt ennå lettere! Et resultat av Alpinestars' teknikernes forskning av hele den forrige modellen og dens oppbygning. Et komplett re-design av hver enkelt komponenent har blitt gjort for å spare materialvolum og vekt. De nye komponentene er både lettere i vekt, og ennå mer holdbare enn delene fra forgjengeren. Nye, kaldstøpte aluminiumsspenner gjør det ennå enklere å ta støvelen av og på. Redesignet har faktisk redusert støvlenes vekt med hele 400 gram!

 

Designet har også redusert Tech 10s totale profil og fysiske størrelse. Mer strømlinjeformet enn noensinne, med nytt, lettere og ennå mer holdbart komposittmateriale og en integrert konstruksjon som forsterker både støvelens rammekonstruksjon, og gir deg ennå mer frihet.

 

Tech 10 er kommet for å bli - igjen!

Les mer
Dokumenter